Mooie liedjes duren niet lang genoeg

Vandaag was onze laatste dag in Nicaragua. Ik ga geen heel uitgebreide omschrijving geven van wat we allemaal deden, daarvoor moeten jullie vanaf overmorgen maar de reizigers aanspreken.

Van Leon busten we 3u lang naar Masaya, daar kochten we op de artisanale markt souvenirs voor onszelf en het thuisfront.

  • Wat een afzetters hier! Ik heb zonet 150 cordoba betaald voor een T-shirt, en hij heeft voor diezelfde T-shirt maar 60 betaald!
  • Ik zoek een armbandje, van stof, met Nicaragua erop geschreven. Maar het moet een neutrale kleur zijn. Alles is hier veel te kleurrijk! 
  • Ik wil een hangmat maar ik kan dat nergens ophangen thuis…
  • Waar is hier de uitgang?!

Namiddag brachten door aan Laguna de Apoyo, een kratermeer. Prachtige natuur, lekker luieren, zwemmen, kajakken, eten en drinken,.. 

   

   

Vanavond zitten we in een hotel tegenover de luchthaven van Managua. Het is nu bijna middernacht en om 5u moet iedereen klaarstaan aan de receptie!

We hebben zonet een evaluatiemomentje gedaan met de voeten in het zwembad,Niger onze mooiste momenten hier. Heel ontroerend, sommigen konden hun tranen moeilijk bedwingen. Iedereen is zo ongelofelijk blij en gelukkig dat ze dit hebben mogen meemaken. Op 2 weken tijd zo een hechte band krijgen met elkaar en met Nicaraguaanse leeftijdsgenoten en gastgezinnen, zoveel vragen die er nog in ieders hoofd spoken en tegelijk zoveel goesting om hier iets mee te doen en deze mensen zo snel mogelijk proberen terug te zien! 

Slaapwel allemaal, wij zien jullie hopelijk allemaal terug op zaterdagochtend rond 10u30 in de Stadswerkhuizen: Schurhovenveld 1032 (Sint-Jorisstraat), 3800 St- Truiden.

Hasta pronto!

 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s